Domarpresentation Derby 2021

delare

Domare: Ulf Westlund

ULF WESTLUND, heter jag. Bor öster om Halmstad med sambo Tina och fyra hundar. Allätare när det gäller jakt med hund, men brinner extra för spaniels.

När jag inte tränar eller jagar med mina hundar så sitter jag gärna i trädgården och täljer figurer! Därav mitt kennelprefix “Trätäljarens”

Har startat på många prov med blandad framgång, så jag vet hur det känns när man står där inför domaren. Jag glädjer mig inför att få se de bästa unghundarna vi har i år. 

delare

Domare: Morgan Hallgren

Mitt namn är MORGAN HALLGREN och jag driver Mulde gård och fritid tillsammans med min fru Tova och våra barn Svea, Maja och Vilgot. Utöver arbetet på gården driver jag också ett byggnadsföretag som snickare. På gården bedriver vi även hunduppfödning och jakthundsträning i liten skala, under kennelnamnet Muldegarden.

Jag är uppvuxen i en familj där jakt och att arrangera jaktprov med spaniels alltid funnits som ett stort intresse, med en far som var spanieldomare. Jag har själv startat på jaktprov sedan 2004, mestadels med springerspaniel.

Jag vill avsluta med att säga att jag ser mycket fram emot att få döma årets upplaga av Unghundsderbyt.

 

delare