Skytte och apporterings träning

delare

Inför nästa säsong; ladda upp med skytteträning på Susegården den 2 augusti och dirigeringsträning för Jens Palmqvist 3 augusti!

Är du mästerskytt men vill fila på det lilla extra? Är du nybörjare och har aldrig hållit i en hagelbössa? Eller är du mitt i mellan? Alla är välkomna till Susegården (Sveriges bästa skjutskola!) den 2 augusti för lektioner. Vi kommer jobba i grupper om fyra elever per instruktör.

Tid: 14.30-17.00 Vi inleder med fika och mingel, sedan ger vi oss ut i grupper (nybörjare, mellan, avancerad) och skjuter ihop med några av Susegårdens formidabla instruktörer i två timmar. Skott ingår.

Efter skyttet beger sig de som vill till Koholma i Skåne (utanför Höör) för att äta middag och sova över på Koholma hos Jens och Sofia Palmqvist.

På lördagen blir det dirigeringskurs för Jens. Här är ekipage välkomna som har dirigeringar på plats (linjetag, höger, vänster, vidare ut) för att få nya utmaningar och bli ännu bättre. För dig som inte kommit så långt är du välkommen att delta som observatör utan hund.

Jens Palmqvist är förvisso retrievertränare (fast familjen blir med spaniel i sommar) men utmärker sig för sina jaktliga upplägg med utmanande och väldigt roliga övningar, han har jagat mycket över spaniel och har även haft en egen spaniel. Jens fokuserar på att hundarna ska fungera i jakt, vilket gör att hans kurser blir lite utöver det vanliga.

Kursen startar 9.00 och slutar 16.00. Max 8 ekipage.

Kostnad:

  • Skytte på Susegården 1 070 kr ink fika
  • Kurs med hund för Jens P: 750 kr ink lunch
  • Kurs utan hund för Jens P: 350 kr ink lunch

Övernattning, middag och frukost på Koholma kostar 600 kr och bokas direkt hos Jens och Sofia:

www.lineupgundogs.se/om-oss-garden/boende

Boka skytte och kurs så här:

Mejla suppl2@jaktspaniels.org och invänta svar om du fått plats. Därefter ska platsen betalas omgående. Först till kvarn! Ange vilken grupp du hör till i skyttet (nybörjare, mellan, avancerad).

Du kan boka båda arrangemangen eller bara ett – du väljer.

Välkommen att anmäla till ännu en trevlig, utvecklande
och lärorik aktivitet för JIS medlemmar

delare