Årsmöte 2016

JIS årsmöte 2016!

Vi hade årsmötet på Gesta Gård, som ligger belägen strax utanför Strängnäs, många var samlade och vi fyllde upp hela matsalen.
 Ordförande för årsmötet var Björn Wennerholm, han höll bra i tåtarna, och efter årsmötet blev det ett konstituerande möte för den ”nya” styrelsen. 
En lättare lunch intogs innan vi åkte iväg för att göra en liten tävling s.k. Mock trial, där man tävlar två och två , en av två går vidare och tävlar igen tills det bara finns en vinnare kvar, några minuter sök och ett skott med en apportering. Vinnare för Cocker var Lisa Winbo och för Springer Thomas Johansson.
 Efter tävlingen kunde vi välja mellan lerduveskytte och tipspromenad.
 Senare på kvällen blev det mingel och en god middag med mycket trevlig sång och mer mingel.
Söndagen hade vi lite träning, en grupp för unga hundar som började hos Helena Lindström med grundläggande dirigering som ämne, mycket givande och intressant. En grupp med mer erfarna hundar fick instruktion om jaktsöket av Jörgen Andersson, där vi fick lära oss ”in the box”. Efter en härlig lunch ute så byttes grupperna om. Vi var alla enade om att det var ett mycket trevligt årsmöte och att vi fick med oss många tips hem om hur vi ska tänka med vår träning.

Vid tangenten Anna-Victoria Ingemarsdotter

Foto: Olli Miekk-Oja

P1550748_web P1550775_web

Fler bilder finns i bildarkivet>>