JiS Årsmöte 2011

JIS Årsmöte gick av stapeln den 26-27/3 i år. Det är ju inte vilket årsmöte som helst då det pågår i 2 dagar (och för vissa i 3 dagar…)

Lördagen började kl 11.00 med det formella Årsmötet, efter lunch så höll JIS avelskommité ett seminarium om avel och hälsa som var mycket uppskattat. Efter seminariet körde vi en apporteringstävling på tid som vanns av den mycket lycklige Bert Andersson med sin springer Totti. Arrangörerna hade fixat otroliga priser.

Lördag kväll serverades grillat och rökt vildsvin med mycket gott tillbehör. Mingel och lite dans hör ju till men som vanligt kommer inga detaljerade beskrivningar om det… 🙂 Det blev en tidig kväll för de flesta då vi skulle upp tidigt på söndags morgonen.

SM-vinnaren x flera Monica Lindström Rydstrand var inbjuden att hålla i apporteringskurs på söndagen och det var mycket uppskattat. Hon började på basic / valpnivå och så jobbade vi oss uppåt. Lite nytt, några aha-upplevelser och framför allt poängterade Monica flera gånger hur viktigt det är att grunderna sitter innan man går vidare…

Vi tackar än en gång Mats, Carina, Janne, Lelle och alla inblandade för en fantastisk helg!

//JIS Styrelse

Lite mingelbilder